Hotel Sanders de Paauw

Het onlangs over genomen familie Hotel Sanders de Paauw ligt in het kleine stadje maar al te gezellige  Sluis.
Het hotel beschikt over 22 basic hotel kamers met gratis WIFI, een eigen in de zon gelegen terras waar u een van onze vele lekkere biertjes kunt drinken.

Het hotel beschikt ook over een eigen restaurant met onze Marinko als kok, die de meest lekkere gerechten voor u klaar maakt. Naast de kaart bieden wij ook een half pension arrangement aan waar Marinko u graag  verast met een drie gangen diner.
Onze keuken is geopend van 11.00 tot 19.00. Mocht u net wat later arriveren kunt u altijd van te voren met ons overleggen.

Hotel Sanders de Paauw bevind zich op nog geen 50 meter van het centrum waar heerlijk geshopt kan worden  en 9km van het strand vandaan. Overdag heerlijk uitwaaien op het strand en ’s avonds genieten in Sluis van een heerlijk 3-gangen diner.

Op de sportieve tour, rond om sluis kunt u heerlijke fietstochten maken, wij kunnen eventueel voor u fietsen reserveren. Ook kunnen wij zowel ontbijt als lunchpakketten voor u klaar maken.

Jeroen en Marielle  de nieuwe eigenaren hebben ontzettend veel zin om jullie te verwelkomen zij gaan komend jaar veel nieuwe ideeën uitvoeren en u verassen met hun nieuwe style in Hotel Sanders de Paauw.

Hotelkamer reserveren kan bij ons rechtstreeks via de telefoon of e-mail.
Telefoon nummer: 0117-461224
Email: hotelsluis@zeelandnet.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *